Η Ελληνική Λύση, καλεί σε συζήτηση για την επαναφορά της θανατικής ποινής και του δικαιώματος της οπλοκατοχής!

«Ήλθε η ώρα να γίνει ενδελεχής συζήτηση για την επαναφορά της θανατικής ποινής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τι αναφέρει για το δικαίωμα οπλοκατοχής των Ελλήνων για την… αυτοπροστασία τους! 

Με ανακοίνωση της, η Ελληνική Λύση, καλεί ουσιαστικά σε συζήτηση, για την επαναφορά της θανατικής ποινής!

Η ανακοίνωση του κόμματος, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κατάρρευση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα που ανοίγει τον δρόμο σε φρικτά εγκλήματα όπως αυτό με την δολοφονία εικοσάχρονης μητέρας μπροστά στο βρέφος της στα Γλυκά Νερά, είναι ο Ποινικός Κώδικας των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ.

Όταν οι αδίστακτοι εγκληματίες γνωρίζουν πως και να συλληφθούν θα βρίσκονται πάλι ελεύθεροι σε λίγα χρόνια, αντί να «σαπίσουν» στις φυλακές, το θράσος και η κτηνωδία θα αυξάνονται γεωμετρικά.

Ύψιστη υποχρέωση του ελληνικού κράτους είναι να διαφυλάττει το άβατο της εστίας, την ιερότητα της μητρότητας και όχι τα «δικαιώματα» καθαρμάτων.

Ήλθε η ώρα να γίνει ενδελεχής συζήτηση για την επαναφορά της θανατικής ποινής για τα βαριά κακουργήματα και για το δικαίωμα οπλοκατοχής των Ελλήνων για την αυτοπροστασία τους».