Ξεκούραση και το μυαλό στον Άρη Σούδας

Η Δαμάστα μετά την ήττα από τον Ηρόδοτο με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, καθώς την Τετάρτη (12/05) θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς, διότι θα αντιμετωπίσει τον Άρη Ρεθύμνου, όπου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Δαμάστας δεν θα αγωνιστεί τη 10η αγωνιστική που θα γίνει μεσοβδόμαδα και θα έχει περισσότερο χρόνο, προκειμένου να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Σούδας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του κρητικού ομίλου.

Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό απέναντι στον Ηρόδοτο και ήδη το μυαλό όλων είναι στα επόμενα δύο παιχνίδια, με Άρη Σούδας και Αστέρα Ρεθύμνου, τα οποία θα είναι καθοριστικά για τη Δαμάστα.

ADVERTISING

Σήμερα στο σωματείο της Δαμάστας, όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (09/05) αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο (11/05) η ομάδα έχει ρεπό και η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.