Τα κοινά του ΠΟΑ – Πόρος και η επιστροφή δύο… παιδιών του Ατσαλένιου

Το παιχνίδι στο Ατσαλένιο ανάμεσα στον Πόρο και τον ΠΟΑ θα μαγνητίσει τα βλέμματα στον κόσμο του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, ωστόσο οι δύο ομάδες έχουν αρκετά γνώριμους παίκτες στο ρόστερ τους.

Μπορεί ο Πόρος να ξεκίνησε την επανέναρξη με υψηλές προσδοκίες, όμως τα αρνητικά αποτελέσματα τον έφεραν σε δύσκολη θέση και την Κυριακή θα ψάξει την πρώτη νίκη μετά την επιστροφή στην…  δράση για να πάρει βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια.

Από την άλλη ο ΠΟΑ βρίσκεται σταθερά στην 2η θέση και ψάχνει νίκη που θα τον κρατήσει τουλάχιστον εκεί ή μπορεί να του δώσει και την πρώτη θέση ανάλογα με το αποτέλεσμα του ΣΥΝΚΑ.

ADVERTISING

Πάντως το παιχνίδι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, αφού δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.

Ας αρχίσουμε από τον Πόρο. Στις τελευταίες μεταγραφές οι “μπλε” κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το όνομα τους στην ιστορία του ΠΟΑ. Ο λόγος για τον Τάσο Τριανταφύλλου και τον Μπάμπη Παπαδομιχελάκη. Και οι δύο έχουν αγωνιστεί αρκετά χρόνια με τη φανέλα του ΠΟΑ, είναι “παιδιά” του Ατσαλένιου και σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι διαφορετικό για τους ίδιους.

Τώρα όσον αφορά τον ΠΟΑ και εκεί υπάρχουν δυο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του Πόρου. Μπορεί ο Πατηνιώτης να αγωνιζόταν πριν λίγα χρόνια στον ΠΟΑ, ωστόσο αποχώρησε για να συνεχίσει σε άλλο σωματείο την καριέρα του, όμως η μοίρα τον έφερε πέρυσι στον Πόρο, όπου και αγωνίστηκε για λίγο χρονικό διάστημα. Ο έμπειρος μπακ-χαφ έχει επιστρέψει πλέον στο Ατσαλένιο και θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα.

ADVERTISING

Παράλληλα το δρομολόγιο, Πόρος – Ατσαλένιο έχει κάνει και ο Σένκα. Ο νεαρός μέσος είχε αγωνιστεί με τους “μπλε” έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο το καλοκαίρι του 2020 ήρθε η συμφωνία με τους… πράσινους και ήδη έχει ξεχωρίσει με τα παιχνίδια που έχει κάνει.

Σίγουρα την… προσοχή στο Ατσαλένιο θα έχουν Παπαδομιχελάκης, Τριανταφύλλου, αφού με τη φανέλα του ΠΟΑ έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές, ωστόσο μέσα στο γήπεδο θα παίξουν κόντρα σε μια ομάδα που έχουν αγαπήσει, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη μιας και ο Πόρος… καίγεται για βαθμούς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.