Τέταρτη επιλογή για την Football League ο Γιούχτας!

Το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Football League παραμένει ανοιχτό για τον Γιούχτα, ωστόσο θα πρέπει να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους τρεις ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Απόλλων Καλαμαριάς αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα της Football League και έτσι όπως όλα δείχνουν μια ακόμα ομάδα της Γ’ Εθνικής θα πάρει το… εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Η πρώτη που θα ρωτηθεί από την ΕΠΟ αναμένεται να είναι η Άρτα, ενώ ο Γιούχτας που περιμένει βρίσκεται στην τέταρτη θέση των επιλογών.

Πάντως οι “πράσινοι” παρακολουθούν στενά το θέμα μιας και τους ενδιαφέρει η περίπτωση της Football League και πλέον περιμένουν τη… σειρά τους προκειμένου να πάρουν εκείνοι το…εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Όλα τα ενδεχόμενα λοιπόν για τον Γιούχτα είναι ανοιχτά και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι κρίσιμες για το μέλλον της ομάδας και σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Πάντως ο Γιούχτας συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που είναι την ερχόμενη Κυριακή…

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P