Το μήνυμα του Β. Λαμπρινού για το Πάσχα

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, έστειλε το δικό του μήνυμα για το Πάσχα, όπου ευχήθηκε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους, ενώ αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Αναλυτικά το μήνυμα και οι ευχές του Βασίλη Λαμπρινού: «Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για την οικουμένη, στην  κορύφωση της πανδημίας, με την κοινωνία να υπομένει τις πολυμέτωπες, ακραίες συνέπειες της υγειονομικής κρίσεως, το γεγονός της Αναστάσεως του Χριστού, αποτελεί για την Χριστιανοσύνη, την συμβολική λύτρωση, έπειτα από την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών.

Αναμφίβολα, οι επιπτώσεις της πανδημίας, έχουν δυσκολέψει την επικοινωνία μας με προσφιλή πρόσωπα, ο αναγκαστικός εγκλεισμός, τα μέτρα προστασίας, περιόρισαν τις κοινωνικές επαφές όλων μας. Εντούτοις, η δυνατότητα εμβολιασμού, που προχωρεί ηλικιακά, και στις πιο ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού,  δείχνει ότι το τέλος αυτής της επώδυνης δοκιμασίας δεν είναι μακριά.

ADVERTISING

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, το μήνυμα της μεγάλης Εορτής της Χριστιανοσύνης, δεν πρέπει να περιορίζεται στις εθιμοτυπικές εκδηλώσεις. Ας το μετουσιώνουμε, σε μια νέα πορεία ζωής, και  σε πράξεις αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο και στην κοινωνία.

Καλή Ανάσταση σε όλους, Καλό Πάσχα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content