ΑΕΛ: «Θα καταθέσουμε καταγγελία στην ΕΕΑ για τη μεταβίβαση μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα»

Η κόντρα ανάμεσα σε Λάρισα και ΠΑΣ Γιάννινα… καλά κρατεί, με την πρώτη ομάδα, να τονίζει μέσω ανακοίνωσης, πως θα καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καταγγελία για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ το 2015.

Οι «βυσσινί», με ανακοίνωση τους, αναφέρουν πως την Τετάρτη 28 Απριλίου, θα προχωρήσουν σε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα το 2015 και θα αποδείξουν, όπως ισχυρίζονται, σε ποιον ανήκει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Λόγω επαγγελματικής υπεραπασχολήσεως του κ. Κούγια στην ειδική ανακρίτρια του νόμου 4022, Πρόεδρο Πρωτοδικών κα Μπάτρη, η οποία χειρίζεται την ανάκριση κατόπιν διαβιβάσεως σε αυτή από τη Εισαγγελία Διαφθοράς, της υποθέσεως σε βαθμό κακουργήματος της εκδόσεως πλαστών ιατρικών βεβαιώσεων τις οποίες χρησιμοποίησαν διάφοροι καταδικασμένοι για να αποφυλακιστούν, μεταξύ των οποίων και ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση Energa, Φλώρος, αλλά και λόγω του ότι αύριο Τρίτη 27/4/2021, ο κ. Κούγιας είναι απασχολημένος σε δίκη του συνεταιρισμού παραγωγών γάλακτος Αχαΐας «Πρώτον» στην Πάτρα, η γραπτή καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το σε ποιούς μεταβιβάσθηκε το 51% των μετοχών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27/2/2015, θα κατατεθεί το μεσημέρι της 28/4/2021 και σε ώρα που θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί μέσω του επισήμου site της ΠΑΕ ΑΕΛ.

ADVERTISING

Η καταγγελία θα περιλαμβάνει τα επίσημα συμβόλαια της μεταβιβάσεως των μετοχών, τα ονόματα των από εκείνη την ημερομηνία ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το ποιος υποκρύπτετε πίσω από τους εμφανιζόμενους ως ιδιοκτήτες.

Η μεταβίβαση των μετοχών έγινε εντελώς μυστικά σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών, για να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση της στην κοινωνία των Ιωαννίνων και είχε άμεση σχέση με τα οικονομικά προβλήματα (οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 8.000.000€) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ιδιοκτήτη της, ο οποίος και τις μετοχές μεταβίβασε και υποχείριο ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ κατέληξε, όπως θα αναδειχθεί με λεπτομέρειες στην γραπτή καταγγελία».