Πρόγραμμα “Διάσωσης και Πρώτων Βοηθειών” με χορήγηση πιστοποίησης σε προπονητές, γυμναστές και φυσιοθεραπευτές!

Ένα μεγάλο εγχείρημα αθλητισμού μόλις έθεσε τις βάσεις του, καθώς μετά από συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με όλους τους αρμόδιους, συμφωνήθηκε ο τρόπος που θα διαδοθεί σε όλη την επικράτεια το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ” Διάσωσης και Πρώτων Βοηθειών” με χορήγηση πιστοποίησης SIS στους εκπαιδευόμενους.

Με την πρώτη συνάντηση του υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού κ. Αυγενάκη του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, τον πρόεδρο της επιστημονικής επιτροπής του Εθνικού οργανισμού καταπολέμησης ντόπινγκ(ΕΟΚΑΝ) χειρουργό ορθοπεδικό Γεώργιο Στεφανουδάκη και της άμεσης συνεργάτιδάς του στο πρόγραμμα αναισθησιολόγου και διευθύντριας του τμήματος επειγόντων του ΚΑΤ κ. Καλογριδάκη, συμφωνήθηκε ο τρόπος που θα διαδοθεί σε όλη την επικράτεια το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ” Διάσωσης και Πρώτων Βοηθειών” με χορήγηση πιστοποίησης SIS στους εκπαιδευόμενους.

Αυγό γίνεται εφικτό με τη σημαντική βοήθεια του δικτύου του ΕΚΑΒ, του μεγάλου αριθμού εκπαιδευτών του και την αμέριστη συμπαράσταση του προέδρου του. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες του αθλητικού χώρου, σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς με τους αθλητές όχι μόνο στο χώρο των αγώνων αλλά και στο χώρο των προπονήσεων.

Αυτοί είναι:

  • Προπονητές
  • Γυμναστές
  • Φυσιοθεραπευτές
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.