Επίσημο: Επιστροφή Α. Βενέρη, ξεκινούν έργα στον Καρτερό

Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του πρώην προέδρου των «κιτρινόμαυρων» Αντώνη Βενέρη. Παράλληλα, έγινε γνωστό, πως άμεσα θα ξεκινήσουν εργασίες στο γήπεδο της ομάδας στον Καρτερό, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές πλημμύρες και λοιπές καταστροφές εντός και εκτός γηπέδου, ζητώντας την συνδρομή των τοπικών και όχι μόνο φορέων. 

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως είχε αναφέρει το Grandsport.gr, επιστρέφει στο διοικητικό συμβούλιο και το απόγευμα της Παρασκευής οριστικοποιήθηκε-επισημοποιήθηκε η επιστροφή αυτή και πλέον ο κ. Βενέρης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα με μοναδικό στόχο να λυθεί το γηπεδικό και να αναπτυχθεί η ακαδημία.

Επιπλέον, στην ΑΕΚ, τονίζουν πως δεν θα εγκαταλείψουν το γήπεδο στον Καρτερό, παρά τις καταστροφές που έχει υποστεί.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «H διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει την ενσωμάτωση στο ΔΣ του πρώην προέδρου της ομάδας μας Αντώνη Βενέρη.

Ο Αντώνης έχει συνδέσει το όνομα του με τις πιο σπουδαίες στιγμές της ΑΕΚατσαμπά τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ επί προεδρίας του ή ακαδημία μας βρισκόταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Πρώτος στόχος μας μαζί με τον Αντώνη Βενέρη είναι να λυθεί το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας καθώς και η ανάπτυξη της Ακαδημίας μας.

Το ΔΣ αποφάσισε ακόμα ότι δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το γήπεδο μας στον Καρτερό παρά τις καταστροφές που έχουν γίνει και έχουμε ξεκινήσει ήδη την αποκατάσταση των ζημιών.

Αποφασίστηκε ότι θα ξεκινήσουμε άμεσα έργα για να αποφύγουμε νέες πλημμύρες και λοιπές καταστροφές εντός και εκτός γηπέδου. Ζητάμε από την πολιτεία, Δήμο, Περιφέρεια και Γραμματεία Αθλητισμού την συμπαράσταση και συνδρομή τους στον νέα προσπάθεια που ξεκινάμε για το γήπεδο μας.

Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ ούτε την ομάδα μας, ούτε το γήπεδο μας!

Το ΔΣ της ΑΕΚατσαμπά».