Σ. Ζαννιάς: «Το Ελληνικό τένις μεγαλουργεί»

Ο Πρόεδρος Ολυμπιακής Προετοιμασίας και αντιπρόεδρος της Tennis Europe, Σπύρος Ζαννιάς, με επιστολή του αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία των Ελλήνων αθλητών του τένις, μετά και τη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο, όπου κατέκτησε το πρώτο Master.

Ο Σπύρος Ζαννιάς τόνισε πως το Ελληνικό τένις μεγαλουργεί, ενώ ανέφερε πως το σπουδαιότερο είναι η παρουσία και άλλων αθλητών και αθλητριών σε διεθνή Πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις, όπως οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Θοδωρής Μητσάκος, Δήμητρα Παύλου και άλλων που αγωνίζονται πλέον στο διεθνές τένις.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σπύρος Ζανιάς: «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάκτησε το Μόντε Κάρλο, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στο 19 κόσμου και η Μιχαέλα Λάκη κατάκτησε το J1 στη Φιλιππούπολη, φθάνοντας στο τοπ 25 στα Junior’s!

ADVERTISING

Το Ελληνικό Τένις μεγαλουργεί.

Όμως το σπουδααιότερο είναι η παρουσία και άλλων Αθλητών/τριών σε Διεθνή Πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις, όπως οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Θοδωρής Μητσάκος, Δήμητρα Παύλου και άλλων που αγωνίζονται πλέον στο Διεθνές Τένις. Είναι σημαντική η προσφορά των Οικογενειών τους και των Προπονητών τους σε αυτή τη μοναδική συγκυρία για το Ελληνικό Τένις.

Είναι σημαντική επίσης η προσφορά της Ομοσπονδίας και των Σωματείων-Μελών της, με την αμέριστη στήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας, της Tennis Europe, με όλα τα Διεθνή Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας τα τελευταία δέκα χρόνια, καθώς και των χορηγών όπως οι επιχειρηματίας Παντελής Σαπουνάκης, Wilson, Avance, Avis, Prodea, 3E, Vechro, Lotto, Emmetropia, Civitel Hotels και άλλων αφανών φίλων του Τένις.

ADVERTISING

Οι νίκες και οι διακρίσεις ανήκουν στους Αθλητές/τριες!

Οι επόμενοι μήνες, μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο θα έχουν και άλλες εκπλήξεις.

Σπύρος Ζαννιάς
Πρόεδρος Ολυμπιακής Προετοιμασίας
Αντιπρόεδρος Tennis Europe».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content