Δίδαξαν τα… μυστικά της μπάλας οι Γυναίκες του Εργοτέλη

Μία πολύ όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, καθώς η Γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη, υποδέχτηκε στο Μαρτινέγκο δεκάδες κορίτσια, στα οποία μίλησαν για την «τέχνη» του ποδοσφαίρου.

Οι παίκτριες του Εργοτέλη, μίλησαν με τα κορίτσια που παρευρέθηκαν εκεί, προπονήθηκαν μαζί τους, ενώ μοιράστηκαν παράλληλα τις εμπειρίες του από τον χώρο του αθλήματος.

Στα παιδιά μίλησαν και οι προπονητές των Γυναικείων ομάδων των «κιτρινόμαυρων», η Γιάννα Δούκα, τεχνικός της Γυναικείας ομάδας και ο Δημήτρης Χατζηστυλλής, τεχνικός στις Νέες Εργοτέλη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Εργοτέλη:

«Σε μια ξεχωριστή δράση προχώρησαν την Κυριακή 11 Οκτωβρίου οι Γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, οι οποίες υποδέχθηκαν στο Μαρτινέγκο δεκάδες κορίτσια προκειμένου να τους δείξουν τα… «μυστικά» του ποδοσφαίρου.

Παίκτριες της Γυναικείας ομάδας του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, η οποία βρίσκεται την τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής, όπως και οι Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίες επίσης ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά όλα τα κορίτσια τα οποία βρέθηκαν στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης».

Μίλησαν μαζί τους, προπονήθηκαν και κυρίως αναφέρθηκαν σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν τα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Τους τόνισαν τη σπουδαιότητα που έχει ο αθλητισμός στη ζωή του ανθρώπου, ενώ μοιράστηκαν επίσης και τις ως τώρα εμπειρίες τους σε εγχώριο, αλλά και διεθνές επίπεδο, από τις ποδοσφαιρίστριες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ οι οποίες αποτελούν στελέχη των Εθνικών μας ομάδων.

Στα παιδιά μίλησαν και οι προπονητές των Γυναικείων ομάδων του Συλλόγου, η Γιάννα Δούκα τεχνικός της Γυναικείας ομάδας και ο Δημήτρης Χατζηστυλλής τεχνικός στις Νέες ΕΡΓΟΤΕΛΗ».

Παρακολουθείστε το βίντεο από την συνάντηση των κοριτσιών με τις παίκτριες του Εργοτέλη: