Συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η Δαμάστα

Η ομάδα της Δαμάστας συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς προσέφερε για ακόμη μία φορά, τρόφιμα στον Οργανισμό.

Το σωματείο της Δαμάστας και ο φυσικός ηγέτης της, Αντώνης Παπαδάκης, βρίσκονται κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» εδώ και χρόνια, προσφέροντας μεγάλη στήριξη στον Οργανισμό. Αντιπροσωπεία της Δαμάστας βρέθηκε στα γραφεία του Οργανισμού στο Ηράκλειο και προσέφερε τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως γάλα, ζυμαρικά, αλεύρι, χυμούς, μπισκότα κ.α. προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος από τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας: «Για άλλη μια φορά ο ΑΟ Δαμάστας και ο ηγέτης του σωματείου κ. Αντώνης Παπαδάκης βρέθηκαν κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας τρόφιμα και μια μεγάλη αγκαλιά στήριξης και αγάπης στον οργανισμό.

ADVERTISING

Αντιπροσωπεία του ΑΟ Δαμάστας, που είναι ο επίσημος πρεσβευτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κρήτη, βρέθηκε στα γραφεία του Οργανισμού στο Ηράκλειο (Λ.Εθνικής Αντιστάσεως) και παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, ζυμαρικά, αλεύρι, χυμούς, μπισκότα κ.α.) προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος από τις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού και δίνοντας μια ανάσα ζωής, ελπίδας και αισιοδοξίας ενόψει των ημερών

Την αντιπροσωπεία του ΑΟ Δαμάστας αποτελούσαν σύσσωμο το διοικητικό στέλεχος κ. Γιώργος Μαθιουλάκης, σύσσωμο το τεχνικό τιμ (Γιάννης Χατζησεβαστός, Μιχάλης Καρδουλάκης, Δαυίδ Φραγκιαδάκης) και οι ποδοσφαιριστές Θωμάς Μπιμπίρης, Κώστας Μηλιαράκης, Μύρων Ζερβός και Γιάννης Παπαδάκης.

Τις προσφορές της Δαμάστας παρέλαβε η συντονίστρια του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Χρυσή Πομποδάκη, ευχαριστώντας με τα πιο θερμά λόγια την οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Παπαδάκη για την πολύτιμη στήριξη στο έργο του οργανισμού».

ADVERTISING

Φωτογραφίες από την παράδοση τροφίμων:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content