Επίσημη η επιστροφή Κατσικοκέρη στον Εργοτέλη!

Τη σπουδαία επιστροφή του Νίκου Κατσικοκέρη ανακοίνωσε και επίσημα ο Εργοτέλης!

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε και με τη βούλα τη μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού που μετά από επτά χρόνια επιστρέφει στους «κιτρινόμαυρους»!

Η ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργοτέλη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Νίκου Κατσικοκέρη στον Εργοτέλη, ο οποίος πλέον αποτελεί μέλος του ρόστερ της ομάδας μας! Ο 36χρονος επιθετικός, με μακρά και επιτυχημένη θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συμφώνησε να ενισχύσει τις προσπάθειες του συνόλου του Μηνά Πίτσου για τη φετινή σεζόν.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης έχει περάσει από Παναιτωλικό, Τηλυκράτη, Κερατσίνι, Πλατανιά, Εργοτέλη, ΑΕΚ, Πανθρακικό, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ερμή Ζωνιανών, Εθνικό Πειραιώς, Επισκοπή, ΟΦΙ, Γιούχτα, Αλμυρό και ΑΟΑΝ.

Έχει γράψει τις δικές του σημαντικές σελίδες στην ιστορία του Συλλόγου, καθώς ήρθε σε αυτόν το 2011, στη Super League και σε 22 συμμετοχές, πέτυχε 7 γκολ. Στη συνέχεια, επέστρεψε ξανά τη σεζόν 2016-2017, βγαίνοντας πρώτος σκόρερ της ομάδας στη Γ’ Εθνική με 22 γκολ και βοηθώντας τα μέγιστα για να πάρει τη 1η θέση και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P