Στην Νεάπολη ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης

Η Νεάπολη ανακοίνωσε την προσθήκη τριών τερματοφυλάκων στον ρόστερ της, με έναν από αυτούς να είναι ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης.

Ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης ανακοίνωθηκε από την ομάδα της Νεάπολης και είναι ενας παίκτης με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις στην Γ’ Εθνική και Α1 ΕΠΣΗ Ηρακλείου.

Παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Γόρτυνα, ΑΟΤυμπακίου, Ρωμανό, Γιούχτα, ΠΑΟΚρουσώνα, Ασίτες και στην Αναγέννηση Ιεράπετρας (Γ’Εθνική) με μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Οι άλλες δύο προσθήκες είναι οι νεαροί πορτιέρο Γιούργκεν Λέσι και Γιάννης Ματθαιάκης.

Ο Γιούγκεν Λέσι είναι 18 χρονών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Χανιών και έπειτα αγωνίστηκε στον Ιδομενέα.

Ο Γιάννης Ματθαιάκης είναι 17 χρονών και ήρθε με την μορφή δανεισμού και θα πλαισιώσει την Β’ ομάδα της Νεάπολης.

Η ανακοίνωση της Νεάπολης:

«ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!

Σε μια νευραλγική θέση, η ομάδα μας με υπομονή κατέληξε και ήρθε σε συμφωνία με τους 3 πορτιερο που θα καλύψουν την εστία μας τη σεζόν 2024-΄25.
Παμε να τους γνωρίσουμε:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ

Ο 33χρονος Δημήτρης με πλούσια καριέρα απο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλέιου και εμπειρία στη Γ Εθνική αποτελεί μια σπουδαία κίνηση για την ομάδα μας και θα βοηθήσει τα μέγιστα να εκπληρώσει τους στόχους της το σύνολο του Νεκτάριου Στάθη.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Τυμπακίου, στοΡωμανό, Γόρτυνα, Γιούχτα, ΠΑΟ Κρουσώνα και Ασίτες, ενώ αγωνίστηκε και για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού στην Αναγέννηση Ιεραπετρας στη Γ Εθνική.

ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΛΕΣΙ

Ο Γιουργκεν είναι μόλις 18 χρονών. Ξεκίνησε απο τις υποδομές της ΠΑΕ Χανίων, μεταπηδόντας στη συνέχεια στον Ιδομενέα.

Απο εκεί προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού και αγωνίστηκε 1,5 χρόνο στην Κ19 της ομάδας συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Superleague K19 ως βασικός τερματοφύλακας.

Θεωρείται ένα πολυ μεγάλο ταλέντο και με τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων μας Βασίλη Σταυριανουδάκη μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατοτήτες του!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ

Ο 17χρονος Γιάννης, ο βενιαμίν της τριάδας των τερματοφυλάκων, ήρθε με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα μας απο τα Λακώνια.

Από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας έχει δείξει την θέληση και την υπομονή για να βοηθήσει και αυτός απο την πλευρά του την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Ο Γιάννης θα είναι διαθέσιμος και για τα παιχνίδια της ΑΕΝ Β υπο τις οδηγίες του Σάκη Μουζιούρα, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λασιθίου!

ΔΗΜΗΤΡΗ, ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ, ΓΙΑΝΝΗ,

σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Α.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ και σας ευχόμαστε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P