Το μεγαλύτερο ερωτηματικό η κατάσταση των ποδοσφαιριστών

Η Γ’ Εθνική επιστρέφει στην δράση και άπαντες περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ομάδες μετά από 5 μήνες.

Την Κυριακή ο κρητικός όμιλος κάνει ξανά πρεμιέρα στα γήπεδα της Κρήτης από την 5η αγωνιστική και όλες οι ομάδες κορυφώνουν την προετοιμασία τους. Οι προπονητές παρότι είχαν ελάχιστο διάστημα προετοιμασίας μετά από πέντε μήνες αποχής προσπάθησαν να επαναφέρουν τους οργανισμούς των ποδοσφαιριστών στην φυσική τους κατάσταση με στόχο να μην υπάρχουν τραυματισμοί.

Πάντως το μεγάλο ερωτηματικό θα είναι σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, αφού μετά από πέντε μήνες αποχής δεν γνωρίζει κανείς πως θα αντιδράσουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι φόβοι για τραυματισμούς είναι αρκετοί από τους προπονητές και αυτό βάζει ένα ακόμα… αγκάθι στο φετινό πρωτάθλημα εκτός από τους στόχους των ομάδων.

Ευχή όλων των προπονητών είναι πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές να ολοκληρώσουν την χρονιά χωρίς κανένα τραυματισμό και να μπορέσουν από το καλοκαίρι με κανονική προετοιμασία να επανέλθουν στη φυσική κατάσταση που επιθυμούν όλοι.

Πάντως η πίεση του πρωταθλήματος θα είναι μεγάλη και άπαντες θα πρέπει να ανταπεξέλθουν σε ένα από τα πιο παράξενα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας…