Επιστολή ΕΠΣΗ προς Ζαγοράκη για χορηγικό πρόγραμμα και Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Η ΕΠΣΗ έστειλε επιστολή προς τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη όπου τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ του υπέβαλε ξανά το χορηγικό πρόγραμμα που έχει συντάξει η ΕΠΣΗ για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣΗ αναφέρει:  “Αγαπητέ πρόεδρε
Μέλη της Ε.Ε.

Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας συγχαίρουν για την ανάληψη της ηγεσίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

ADVERTISING

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο δρόμος που καλείστε να διαβείτε δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά γεμάτος αγκάθια και λακκούβες, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε στο βάρος της σπουδαίας ευθύνης και της σύσσωμης ανάδειξής σας στην προεδρία της ΕΠΟ.

Είναι πολλά τα θέματα που έχετε μπροστά σας και ήδη έχετε τοποθετηθεί και μάλιστα με ηχηρό τρόπο για την στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, των σωματείων και των χιλιάδων ερασιτεχνών αθλητών και παραγόντων, που εν καιρώ πανδημίας, βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου εδώ και πολλά χρονιά συνεχίζει την πολύπλευρη προσπάθεια και την κατάθεση προτάσεων για πιθανές λύσεις και το πως θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα τα ερασιτεχνικά σωματεία, τους ερασιτέχνες παράγοντες και τις Ενώσεις της χώρας, που εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια έχουν να λάβουν την παραμικρή οικονομική βοήθεια από την εκάστοτε πολιτεία.

ADVERTISING

Αγαπητέ πρόεδρε

Με την ευκαιρία της ανάληψη των καθηκόντων σας στην προεδρία της ΕΠΟ και γνωρίζοντας την ευαισθησία που είχατε επιδείξει ως ευρωβουλευτής προς την προσπάθεια της ΕΠΣΗ, σας υποβάλλουμε ξανά το χορηγικό πρόγραμμα που έχει συντάξει η ΕΠΣΗ για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ένα χορηγικό πρόγραμμα το οποίο και κατά το παρελθόν έχουμε θέσει υπόψιν των Διοικήσεων της ΕΠΟ και ελπίζουμε πλέον να υπάρξει η βούληση για να γίνει πράξη.

Επίσης σας υποβάλλουμε το φάκελο για τη σύσταση, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου αλλά και του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού γενικότερα, ενός Ινστιτούτου για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, με κύριο σκοπό την ανάπτυξη ενός Ενιαίου Μοντέλου Οργάνωσης, Διοίκησης και Υποστήριξης του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Το φάκελο συντάξαμε με τη βοήθεια του Σπύρου Κοκολάκη, εξωτερικού επιστημονικού συνεργάτη, μόνιμου κάτοικου Γενεύης και κατά καιρούς συνεργάτη της UEFA.

ADVERTISING

Σας επισυνάπτουμε τόσο το ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ όσο και το φάκελο για τη σύσταση ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ προκειμένου να τα μελετήσετε.

Εφόσον κρίνετε ότι μπορεί να γίνει οποιαδήποτε βελτίωση στο project είμαστε στη διάθεσή σας, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη ότι εσείς, οι συνεργάτες σας και τα στελέχη της Ομοσπονδίας θα προχωρήσετε στην υλοποίηση του χορηγικού προγράμματος.

Παράλληλα και όπως έχει αναφερθεί στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας κατά το παρελθόν, μπορούν να τρέξουν προγράμματα είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε από Εθνικά κεφάλαια, για τη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και την ανάπτυξη υποδομών.

ADVERTISING

Αγαπητέ πρόεδρε, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία και λεπτομέρεια χρειαστείτε και αναμένουμε τις ενέργειές σας…

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ                                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΑΚΗΣ”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content