Συναντήθηκε με τους αγρότες ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, είχε συνάντηση με τους αγρότες οι οποίοι διαμαρτύρονται για το ζήτημα των δασικών χαρτών.

Ο Βασίλης Λαμπρινός συναντήθηκε με τους αγρότες το μεσημέρι της Τρίτης 6 Απριλίου, έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, με τους αγρότες να τον ενημερώνουν για τα αιτήματα τους, ζητώντας από την κυβέρνηση την άμεση απόσυρση και διόρθωση των δασικών χαρτών.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Δήμου Ηρακλείου: «Συνάντηση με τους αγρότες που διαμαρτύρονται για το ζήτημα των δασικών χαρτών είχε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Απριλίου έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών ενημέρωσαν αναλυτικά τον Δήμαρχο για τα αιτήματα τους, ζητώντας από την κυβέρνηση την άμεση απόσυρση και διόρθωση των δασικών χαρτών , επισημαίνοντας παράλληλα ότι τα στοιχεία που περιέχουν είναι εσφαλμένα και θέτουν σε ομηρία τις περιουσίες τους.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ανέφερε από την πλευρά ότι το θέμα συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 5 Απριλίου και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το ζήτημα και είναι έτοιμος να παρέμβει όποτε χρειαστεί».