Εισήγηση για -10 στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό σε Μελισσανίδη!

Σε μια εισήγηση… βόμβα προχώρησε η Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με την ΑΕΚ, αφού ζήτησε αφαίρεση 10 βαθμών από την Ένωση και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας. 

Σε βαρύτατες κατηγορίες εμπλέκεται η ΑΕΚ για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας με την επιτροπή Δεοντολογίας να προχωρά σε πρωτοφανής ποινές, αναλογιστή κάποιος ότι η ανώτερη ποινή είναι το -6.

Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας εμπλέκει και τον Γιάννη Παπαδόπουλο αλλά και τον Αγγελο Δανιήλ για ισόβιο αποκλεισμό.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για μια στημένη διαδικασία, λέγοντας: «Η έρευνα περιέχει παντελώς κατασκευασμένες ιστορίες, χωρίς την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Πρόκειται για εντελώς αστεία υπόθεση που δεν μας προκαλεί την παραμικρή ανησυχία και θα την αντιμετωπίσουμε περνώντας στην αντεπίθεση και στρεφόμενοι εναντίον όλων όσοι επιχείρησαν εκτελώντας εντολές να σπιλώσουν την ομάδα μας».

Οι άνθρωποι του δικεφάλου μόλις διάβασαν τα δημοσιεύματα έλεγαν: «Στήνουν την ΑΕΚ στο εδώλιο με μία ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή στημένη διαδικασία. Αλλά Την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανείς».