Κ. Καλαϊτζάκης: «Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με του ΠΟΑ»

Για την επιστροφή του στο νησί, την επιλογή του ΠΟΑ και την επιστροφή στην δράση μετά από πέντε ολόκληρους μήνες μίλησε στο Grandsport.gr το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων”, Κώστας Καλαϊτζάκης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Κρήτη για λογαριασμό του ΠΟΑ και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συμφωνία του με την ομάδα του Ατσαλένιου, ενώ ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές με την επιστροφή στην δράση.

Τέλος ο Κώστας Καλαϊτζάκης, αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας και τους δικούς του, οι οποίοι συμβαδίζουν και δεν είναι άλλοι από πρωταγωνιστικοί.

Συγκεκριμένα για την επιστροφή του στην Κρήτη ανέφερε: «Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να επιστρέψω στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην ομάδα του Ατσαλένιου ήταν το γεγονός πως στις συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας είδα κάτι υγιές και ένα περιβάλλον που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ και να να βοηθηθώ μέσα από την ομάδα κάτι το οποίο είναι σημαντικό καθώς υπάρχει ένα πραγματικά καλό σύνολο και το επίπεδο θα είναι υψηλό».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τόνισε: «Για την επιστροφή στην δράση είναι κάτι το οποίο περιμένουμε θεωρώ όλοι με ανυπομονησία, φαίνεται πως πλησιάσει η ώρα και θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες και να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια που τόσο έχουν λείψει σε όλους μας».

Τέλος αναφέρθηκε στους στόχους τόσο του ΠΟΑ όσο και τους δικούς του υπογραμμίζοντας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι πρωταγωνιστικοί και αυτό ακριβώς ήταν ένα μεγάλο κίνητρο και για εμένα καθότι συμβαδίζουν οι στόχοι οι δικοί μου με αυτούς της ομάδας και θέλω μέσα από την ομάδα να διακριθώ και να βοηθηθώ και εγώ».