Χαρδαλιάς: Ανοίγει το λιανεμπόριο και οι διαδημοτικές μετακινήσεις τα Σαββατοκύριακα!

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου (εκτός πολυκαταστημάτων) αλλά και των διαδημοτικών μετακινήσεων τα Σαββατοκύριακα ανακοίνωσε επίσημα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως γνωστοποίησε ο Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου επαναλειτουργούν τα καταστήματα του λιανεμπορίου πλην των μεγάλων εμπορικών κέντρων. Σύμφωνα με όσα είπε, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους τόσο με click away όσο και με click inside μετά από ραντεβού.

Συνολικά θα έχουν χρονικό όριο 3 ώρες για τις αγορές τους. Όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις με ένα πελάτη ανά 25 τετραγωνικά μέτρα και με μέγιστο όριο τους 20 πέλατες.

Από το Σάββατο 3 Απριλίου, μόνο για τα Σαββατοκύριακα, επιτράπονται οι μετακινήσεις με όχημα μέχρι 3 άτομα ή μια οικογένεια εκτός του δήμου κατοικίας. Όπως υπογράμμισε όμως οι όποιες εικόνες συνωστισμού θα οδηγήσουν σε αναστολή του μέτρου. Φυσικά οι μετακινήσεις θα γίνονται με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Παράλληλα ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέθεσε για την επόμενη εβδομάδα τις όποιες αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.