Η Ηρώ Μηλάκη με νέα παρτενέρ κυνηγά το «θαύμα» ενόψει Τόκιο

Η Ηρώ Μηλάκη έχει συνδέσει το όνομά της με το τάντεμ γυναικών ούσα από τα 18 της χρόνια πιλότος σε αθλήτριες με έλλειψη όρασης στους αγώνες ποδηλασίας ΑμεΑ. Έχει δύο συμμετοχές σε Παραολυμπιάδα και δύο έκτες θέσεις σε αυτές έχοντας για παρτενέρ την Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, ενώ έχει κερδίσει πολλά μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Θα μπορούσε να έχει μία λαμπρή καριέρα ακολουθώντας το αγαπημένο της άθλημα, την ποδηλασία, σε ατομικό επίπεδο. Το έκανε για ένα διάστημα που έμεινε χωρίς παρτενέρ στο τάντεμ. Φαίνεται όμως ότι την ελκύει περισσότερο ο αθλητικός χώρος των ατόμων με αναπηρία.

Από το 2011 έως σήμερα έχει αλλάξει τρεις παρτενέρ, δεν έχει αλλάξει όμως το στόχο της που είναι ένα μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Όταν η συνεργασία της με την Αδαμαντία Χαλκιαδάκη ολοκληρώθηκε ο 2017, βρέθηκε στο δρόμο της η 15χρονη τότε Ελένη Καλαντζή, με την οποία είχαν αρκετές επιτυχίες πριν τελικά η νεαρή ποδηλάτισσα αποφασίσει να σταματήσει.

Το 2019 η Καλαντζή επανήλθε, η συνεργασία με την Ηρώ Μηλάκη ξεκίνησε και πάλι και όλα έδειχναν ότι ο στόχος ενός μεταλλίου στο Τόκιο θα ήταν εφικτός. Πριν από ένα μήνα, όμως το όνειρο κατέρρευσε καθώς η Ελένη Καλαντζή αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να εγκαταλείψει την Κρήτη και την ποδηλασία. «200 μέρες πριν το Τόκιο έμεινα χωρίς παρτενέρ», θα εξομολογηθεί στο «runbeat.gr», η Ηρώ Μηλάκη, η οποία όμως δε χάνει την αισιοδοξία της.

Διαβάστε περισσότερα στο runbeat.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.