Ο Στέλιος Ορφανίδης στο επόμενο Webinar του ΠΟΑ

Συνεχίζεται η μεγάλη σειρά των webinar για την ακαδημία του ΠΟΑ, με το επόμενο να έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Παρασκευή 2 Απριλίου στις 20:00 το βράδυ. Ομιλητής θα είναι ο Στέλιος Ορφανίδης και θέμα της παρουσίασης θα είναι “Προπονητική Διαδικασία από το Α ως το Ω”.

Η Ακαδημία των “πρασίνων” και ο υπεύθυνος Νίκος Μακράκης, συνεχίζουν τις ενημερώσεις και τις ομιλίες με ανθρώπους του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, με στόχο να μείνουν όλοι κοντά σε αυτό που αγαπούν, να μείνουν ενεργοί και παράλληλα να εκπαιδευτούν από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες όπως ο Στέλιος Ορφανίδης.

Το webinar αφορά τους προπονητές της Ακαδημίας, ωστόσο, όπως σε όλα τα Webinar, οποιοσδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και συγκεκριμένα το Νίκο Μαρκάκη για τις λεπτομέρειες.

Ο Στέλιος Ορφανίδης, κάτοχος διπλώματος UEFA B και πιστοποίησης COERVER Coaching, είναι ο μακροβιότερος από τους προπονητές της Ακαδημίας της ΑΕΚ, με παρουσία σε αυτή από το 2012. Την χρονιά 2020-2021 ανέλαβε το τμήμα Κ-11,10 της ΠΑΕ. Πριν την ΑΕΚ είχε εργαστεί από το 2002 στις Ακαδημίες του Ερμή Ηρακλείου (ερασιτεχνικό σωματείο, στο οποίο έπαιξε ποδόσφαιρο) και του Απόλλωνα Σμύρνης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.