Ο Α. Αντωνίου στο Grandsport.gr: «Το πιο πιθανό είναι την Κυριακή (04/04) να ξεκινήσουν τα παιχνίδια»

Ο Αστέριος Αντωνίου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μίλησε στο Grandsport.gr για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, τονίζοντας πως το πιο πιθανό είναι την Κυριακή, 4 Απριλίου να ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Ο Αστέριος Αντωνίου ανέφερε πως η δική του προσπάθεια είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 4 Απριλίου, ενώ πρόσθεσε πως είναι έτοιμοι, με την συγκρότηση του νέου σώματος της ΕΠΟ, να βγάλουν τη νέα προκήρυξη, να περάσει από το συμβούλιο και να γίνουν τα παιχνίδια την προσεχή Κυριακή, ωστόσο τόνισε πως τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Grandsport.gr: «Η προσπάθεια η δική μου είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να ξεκινήσει στις 4 Απριλίου, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε. Είμαστε έτοιμοι, με την συγκρότηση σε σώμα, να βγάλουμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος, να περάσει από το συμβούλιο και από την Κυριακή (04/04) να γίνουν τα παιχνίδια, το πιο πιθανό είναι αυτό, είμαστε έτοιμοι να παίξουμε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

ADVERTISING

Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε αποφασίσει, η πρόθεση μας είναι να βγει η νέα προκήρυξη, να ξεκινήσουμε, να βγάλουμε το πρόγραμμα με τον κ. Δημητρίου, όμως ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content