Τζώρτζογλου και Κουτεντάκης συμμετείχαν στις δοκιμαστικές ψηφιακές διαδικασίες για τις εκλογές της ΕΠΟ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, συμμετείχαν σήμερα (26/03) στις δοκιμαστικές διαδικασίες για τις εκλογές της ΕΠΟ, προκειμένου να επιλυθούν τυχόν τεχνικά προβλήματα και να γίνουν ομαλά οι διαδικασίες της ψηφοφορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου και Εκτελεστικής Επιτροπής στην Ομοσπονδία. Όλες οι διαδικασίες θα γίνουν με ηλεκτρονικό τρόπο αφού λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπεται η δια ζώσης παρουσία των εκλεκτόρων.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές διαδικασίες προκειμένου να επιλυθούν τυχόν τεχνικά προβλήματα και να γίνουν ομαλά αύριο η Γενική Συνέλευση και η ηλεκτρονική ψηφοφορία.

ADVERTISING

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ βρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Νίκος Τζώρτζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, κάνοντας τις απαραίτητες συνδέσεις με τις σχετικές πλατφόρμες και λαμβάνοντας οδηγίες και λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα γίνει η ψηφοφορία».Click to Hide Advanced Floating Content