Ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη ο δανεισμός του Κουτάντου και 7 παικτών της Κ19!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εργοτέλης γνωστοποίησε και επίσημα τον δανεισμό του Γιάννη Κουτάντου στην ομάδα της Επισκοπής, αλλά και 7 ακόμα ποδοσφαιριστών της Κ19 σε ομάδες της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα το ίδιο δρομολόγιο με τον Κουτάντο θα κάνει και ο Αντώνης Δασκαλάκης που δόθηκε και εκείνος στην Επισκοπή, ενώ στη Δαμάστα θα συνεχίσουν οι Αρχοντάκης Γιώργος, Μεχμέται Λούσιο,  Στεφανάκης Δημήτρης και Τσαμπουράκης Μιχάλης.

Παράλληλα ο Γιάννης Δρικάκης παραχωρήθηκε στην ΑΕΕΚ Σύνκα, ενώ τέλος ο Μάριο Πόγια στον ΑΟΑΝ.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη αναφέρει: “Ολοκληρώθηκε και τυπικά ο δανεισμός του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιάννη Κουτάντου στην Επισκοπή. 

Ο ”κιτρινόμαυρος” μέσος αναμένεται να φορέσει τα χρώματα της Επισκοπής μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να πάρει εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League. 

Παράλληλα επτά ποδοσφαιριστές απ’ την Κ19 του συλλόγου μας, παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού έως το φινάλε των πρωταθλημάτων σε τρεις επίσης ομάδες. 

ADVERTISING

Ο λόγος για τον Αρχοντάκη Γιώργο, τον Μεχμέται Λούσιο, τον Στεφανάκη Δημήτρη, τον Τσαμπουράκη Μιχάλη (Δαμάστα), τον Δασκαλάκη Αντώνη (Επισκοπή), τον Δρικάκη Γιάννη (ΣΥΝΚΑ), και τον Μάριο Πάγια (ΑΟΑΝ)”.