Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Μπουνάκη από το Δ.Σ. του Γιούχτα!

Πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 25 Μαρτίου, Διοικητικό Συμβούλιο στο Γιούχτα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Νίκου Μπουνάκη από τα μέλη του συμβουλίου.

Την περασμένη εβδομάδα και μετά την απόφαση του Γιούχτα να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μπουνάκης δήλωσε την παραίτησή του από την προεδρία της ομάδας.

Ωστόσο στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου, η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή, ενώ γίνονται προσπάθειες να τον μεταπείσουν ούτως ώστε να παραμείνει στην προεδρία.

ADVERTISING

Πλέον οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και μένει να φανεί αν ο Νίκος Μπουνάκης, θα μείνει σταθερός στην απόφασή του να αποχωρήσει ή αν οι άνθρωποι της ομάδας, τον πείσουν να παραμείνει στο τιμόνι του σωματείου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.