Νίκη Σητείας: «Κύριοι, το σωστό δρόμο τον ξέρατε, αλλά επιλέξατε το δρόμο της κουτοπονηριάς»

Ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι άνθρωποι της Νίκης Σητείας με αφορμή όπως αναφέρουν απόπειρες ομάδων να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές τους χωρίς την συγκατάθεση της ομάδας.

«Κύριοι το σωστό δρόμο τον ξέρατε και πραγματικά θα είχατε και καλύτερα αποτελέσματα  αλλά επιλέξατε το δρόμο της κουτοπονηριάς» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην μακροσκελή ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Σητείας: «Χαιρετίζοντας την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής θα θέλαμε να τονίσουμε μερικά πράγματα. Όποιες ομάδες ενδιαφέρονται να εντάξουν παίκτες της ομάδας μας στο δυναμικό τους για το υπόλοιπο της σεζόν και μόνο στην περίπτωση που έχει ξεκαθαριστεί τελεσίδικα ότι η ομάδα μας (σε όποια κατηγορία και να παίξει τη νέα χρονιά), ότι δεν θα χρειαστεί να δώσει άλλο αγώνα είτε πρωταθλήματος, είτε μπαράζ ανόδου, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ομάδα και να ζητήσει τον οποίο παίκτη επίσημα.

ADVERTISING

Παίρνοντας τηλέφωνο τους παίκτες και με το πρόσχημα της Γ Εθνικής (Λες και τους παίρνει τηλέφωνο ο Κλοπ) χωρίς καμία άδεια από τη διοίκηση για να μιλήσουν μαζί τους και με σκοπό να προκαλέσουν αναστάτωση στο εσωτερικό της ομάδας μας ώστε να μας πιέσουν να τους δώσουμε δανεικούς,  μόνο αντίθετα αποτελέσματα καταφέρνουν.  Κύριοι το σωστό δρόμο τον ξέρατε και πραγματικά θα είχατε και καλύτερα αποτελέσματα  αλλά επιλέξατε το δρόμο της κουτοπονηριάς.  Σε κάθε περίπτωση σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και να εκπληρώσετε τους στόχους σας όποιοι και αν είναι αυτοί».