Ν. Τζώρτζογλου: «Θα μπορούσαν οι ακαδημίες με κάποιο αυστηρό έλεγχο και προϋποθέσεις να αρχίσουν»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, στην τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην διοργανώτρια αρχή και τα σωματεία, ανέφερε τον λόγο που γίνεται η συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, ενώ μεταξύ άλλων, τόνισε πως θεωρούν απαραίτητο, να ξεκινήσουν και πάλι οι ακαδημίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Τζωρτζογλου: «Για άλλη μία φορά με αυτή τη νέα μέθοδο της τεχνολογίας (τηλεδιάσκεψη) και με πρόταση της επιτροπής πρωταθλήματος για να έρθουμε ξανά σε επαφή μαζί σας. Να ακούσουμε πιθανές απόψεις που είναι διαφορετικές από αυτές που είχαμε πάρει στις τελευταίες τηλεδιασκέψεις και αυτό με αφορμή την επιστολή που λάβαμε από την ΕΠΟ.

Με αυτήν, με ζητήθηκε να καταθέσουμε την άποψη μας για το τι θέλουμε να γίνει με τα τοπικά πρωταθλήματα. Εμείς όπως έχουμε πάρει από εσάς πρόταση, προφορικά στις κουβέντες που κάναμε με την Ομοσπονδία, έχουμε μεταφέρει την αίσθηση που υπάρχει. Κρίθηκε όμως σωστό να φρεσκάρουμε με τη σημερινή τηλεδιάσκεψη, μήπως κάποιοι και ποιοι είναι αυτοί, έχουν διαφορετική άποψη.

ADVERTISING

Τότε, πριν 1 μήνα περίπου, ήταν σχεδόν ομόφωνη απόφαση να μην αρχίσουν εκ νέου τα τοπικά πρωταθλήματα. Με μία απόφαση της Επιτροοπής Λοιμωξιολόγων, κάνει πρόταση στην ΕΠΟ να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στις αρχές Απριλίου, απλά αυτό το αναφέρω, δεν αφορά εμάς, αλλά σας ενημερώνω.

Οι απόψεις οι δικές σας σε ποσοστό 95%, ταυτίζεται με τις δικές μας απόψεις, εμείς προσπαθούμε για κάποιες άλλες δράσεις, θα μπορούσαν π.χ. οι ακαδημίες με κάποιο αυστηρό έλεγχο και προϋποθέσεις, να αρχίσουν. Το θεωρούμε απαραίτητο. Αφού λειτουργούν τα σχολεία, νομίζουμε ότι μπορεί να ξεκινήσουν και οι ακαδημίες. Πάντα με προϋποθέσεις και πρωτόκολλα υγείας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content