Συνεχίζεται η προετοιμασία-Αύριο στο Ηράκλειο ο Καμπεράι!

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πόρου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται και σήμερα στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer. Αύριο Κυριακή φτάνει στο Ηράκλειο το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Αμαρίλντο Καμπεράι.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση το… μενού για τους παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη είχε “rondo 6v2”, παιχνίδια κατοχής σε τρία γκρουπ, επιθετική τακτική και διπλό στο φινάλε. Ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη ακολούθησαν οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Καλό κλίμα και όρεξη από τους “μπλε” το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του ” Lido Soccer”. Xαμόγελα και διάθεση στην προπόνηση του Πόρου το Σάββατο (20/03). Μετά την απαραίτητη προθέρμανση το… μενού για τους παίκτες του Βασίλη Κρασανάκη είχε “rondo 6v2”, παιχνίδια κατοχής σε τρία γκρουπ, επιθετική τακτική και διπλό στο φινάλε. Ξεχωριστό πρόγραμμα με τον Αλέξανδρο Κασμερίδη ακολούθησαν οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας. Από κει και πέρα, την Κυριακή το απόγευμα (21/03) αναμένεται αεροπορικώς από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “μπλε”, ο Αμαρίλντο Καμπεράι προκειμένου να βάλει την υπογραφή του και από το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας ν’ αρχίσει προπονήσεις και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Πόρου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P