Συναντήθηκε με τον Λ. Αυγενάκη αντιπροσωπεία του ΠΑΟ Κρουσώνα!

Αντιπροσωπεία του ΠΑΟ Κρουσώνα, είχε συνάντηση σήμερα (20/03) με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά από σχετικό αίτημα της ομάδας, όπου τον ευχαρίστησε για την ένταξη του σωματείου στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ.

Παράλληλα, στη συνάντηση εξέφρασαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τους προβληματισμούς τους γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ τον ενημέρωσαν και για τα σχέδια τους, για το αθλητικό κέντρο που σκοπεύουν να κατασκευάσουν και ζήτησαν από αυτόν την στήριξη του.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, αφού άκουσε προσεκτικά τους ανθρώπους του σωματείου, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του, στο όραμα των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Κρουσώνα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Συνάντηση με τον Υπουργό Αθλτισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του ΠΑΟ Κρουσώνα, μετά από σχετικό αίτημα του σωματείου μας. Αφού τον ευχαριστήσαμε για την ένταξη της ομάδας μας στο αθλητικό μητρώο, ενημερώσαμε τον υπουργό για τα θέματα και τους προβληματισμούς μας γύρω από την πολύμηνη διακοπή που έχουν βάλει στον πάγο όλες τις ερασιτεχνικές αθλητικές δραστηριότητα λόγω των μέτρων κατά της διασποράς για τον Covid.

Ενημερώσαμε δε τον κύριο Υπουργό για τα σχέδια μας και ζητήσαμε την στήριξή του στην δημιουργία ενός πρότυπου αθλητικού κέντρου στο ορεινό Μαλεβίζι, όπου μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Μαλεβιζίου, θα αποτελέσουν με τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις, ένα μοναδικό αθλητικό και πολιτισμικό κέντρο όχι μόνο για τον Κρουσώνα αλλά και της ευρύτερης περιοχής, γύρω από αυτόν.

Ο κύριος Αυγενάκης αφού μας άκουσε προσεκτικά, εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη του στο μεγάλο αυτό όραμα και σε συνεργασία τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τον Δήμο, θα σταθεί δίπλα σε ότι και όπου χρειαστεί, τόσο σαν πολίτης όσο και σαν Υπουργός Αθλητισμού. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, που αναγνωρίζεται η προσπάθεια και οι ιδιαιτερότητες των αναγκών στις ορεινές κοινωνίες της πατρίδας μας.

Συμφωνήσαμε δε, μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, σε μία νέα συνάντηση εντός των γηπεδικών εγκαταστάσεων μαζί με τους υπόλοιπους φορείς της κοινωνίας μας. Σας ευχαριστούμε θερμά κύριε Υπουργέ και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα».