Ανακοίνωσε Σταυρουλάκη και ευχαρίστησε τη Μινωική ο Πόρος!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πόρος θέλησε να ευχαριστήσει το σωματείο της Μινωικής για την παραχώρηση του Στέφανου Σταυρουλάκη με τη μορφή δανεισμού για το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην ανακοίνωσή του ο Πόρος αναφέρει: « Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο της Μινωικής, τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν έμπρακτα ότι νοιάζονται πραγματικά για τα νέα παιδιά και ενδιαφέρονται για την εξέλιξη και το μέλλον του, προσδοκώντας το καλύτερο για εκείνα.

Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου από τη Μινωική στον Πόρο ο Στέφανος Σταυρουλάκης. O ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι 18 ετών (γεννηθείς το 2003), αγωνίζεται στα “φτερά” της επίθεσης (δεξιά και αριστερά) και παίζει ως μικρός στη Γ’ Εθνική. Καλωσορίζουμε τον Στέφανο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε τα καλύτερα, θα τον βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσει.

 Ευχαριστούμε και πάλι το φίλο σωματείο της Μινωικής για την εμπιστοσύνη του και να είναι σίγουροι οι άνθρωποι της ομάδας της Φορτέτσας ότι θα τους την ανταποδώσουμε και θα τους στηρίξουμε σε ότι χρειαστούν. Έδειξαν στην πράξη ότι κοιτούν το δάσος και όχι το δέντρο».