Γλίτωσαν τα χειρότερα Νέιρα – Ντε Γκούζμαν – Χάνει την πρεμιέρα ο Αργεντίνος

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο ποδοσφαιριστών που τραυματίστηκαν στο ματς με τον Άρη έγιναν γνωστά, με τους Νέιρα και Ντε Γκούζμαν να γλιτώνουν τα χειρότερα, ωστόσο ο Αργεντίνος χάνει την πρεμιέρα και ο Ολλανδός είναι αμφίβολος. Νοκ άουτ και ο Σωτηρίου για το ματς με τον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα για τον Νέιρα το υπερηχογράφημα που έκανε έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση των ινών στον υποκνημύδιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ρήξη.

Μάλιστα ο Αργεντίνος από αύριο κι όλας θα αρχίσει θεραπεία και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Σίγουρα πάντως θα απουσιάζει από το παιχνίδι της πρεμιέρας των Play Out με τον Βόλο.

Τώρα όσον αφορά τον Ντέ Γκούζμαν το υπερηχογράφημα που έκανε βγήκε αρνητικό και στην συνέχεια υποβλήθηκε και σε μαγνητική τομογραφία. Εκείνη έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ρήξη ή αιμάτωμα.

Ο Ολλανδός όπως και ο Νέιρα θα αρχίζει θεραπεία από αύριο και εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην πρεμιέρα των play out.

Τώρα όσον αφορά τον Δημήτρη Σωτηρίου, ο έμπειρος τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού. Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι ταλαιπωρείται από διάταση χωρίς κάποια ρήξη.

Μάλιστα ο Σωτηρίου δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα, μιας και αρχίζει αύριο θεραπεία. Τέλος, ο Ναμπί βρίσκεται ξανά στο Ηράκλειο και θα συνεχίσει εδώ το πρόγραμμα αποκατάστασης.