«Δίνεται η άδεια στους παίκτες μας να δοθούν με υποσχετική σε ομάδες της Γ Εθνικής»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως μετά την τελευταία τηλεδιάσκεψη της ομάδας, αποφασίστηκε από κοινού μαζί με τον προπονητή και τους αρχηγούς μεταξύ άλλων, η δυνατότητα σε όποιους παίκτες της ομάδας το επιθυμούν να πάρουν μεταγραφή σε ομάδα Γ Εθνικής της αρεσκείας τους, με «υποσχετική».

Στην μακροσκελή του ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ αναφέρει: «Έχοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις και οριστικές αποφάσεις που πρόκειται και επίσημα να ανακοινωθούν εντός των ημερών τόσο από την ΕΠΟ όσο και κατ΄ επέκταση από την ΕΠΣ Ηρακλείου για την οριστική πλέον διακοπή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων, ο ΠΑΟ Κρουσώνα κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ. και συνάντησης με τον προπονητή της ομάδας κ. Σηφάκη Μάριο, καθώς και τους τρεις αρχηγούς αποφασίστηκαν από κοινού τα παρακάτω:

  • Δύναται η δυνατότητα και η άδεια από την διοίκηση του ΠΑΟΚ σε κάθε ποδοσφαιριστή εφόσον το επιθυμεί να μεταγραφεί- δοθεί με υποσχετική σε ομάδα Γ Εθνικής της αρεσκείας του.
  • Ο κάθε ποδοσφαιριστής έως και τις 30/06/2021 αποτελεί περιουσιακό στοιχείο στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η οποία και θα θέσει τους όρους και τις προϋποθέσεις στους ποδοσφαιρικούς συλλόγους που επιθυμούν να εντάξουν αθλητές του ΠΑΟΚ στο δυναμικό τους.

Ο ΠΑΟΚ ως κομμάτι της κοινωνίας των ανθρώπων και των ιδεών που εκπροσωπεί δεν μπορεί και δεν θα μείνει αμέτοχος τόσο στις ανάγκες των ίδιων των ποδοσφαιριστών του, όσο και των φίλων σωματείων του τόπου μας.

Αν κάτι πρέπει και οφείλουμε στους εαυτούς μας είναι να αξιολογούμε τις καταστάσεις με την καλύτερη δυνατή επίγνωση, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες ολόκληρου του οικοδομήματος που λέγεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Για τις επόμενες εξελίξεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ σε διοικητικό επίπεδο καθώς και για τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν όταν και εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες της χώρας μας, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός και οι επαφές μέσω της Γενικής Συνέλευσης καλώντας τα μέλη για ενημέρωση των πεπραγμένων και διεξαγωγή εκλογών.

Δ.Σ. ΠΑΟ Κρουσώνα».