Ποιο «Τίκι-Τάκα»: Ο Εργοτέλης άλλαξε 39 σερί πάσες, γεγονός που θα ζήλευε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα!

Ένα απίθανο στατιστικό στοιχείο σημειώθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση του Εργοτέλη απέναντι στη Δόξα Δράμας, καθώς στα μέσα περίπου του πρώτου ημιχρόνου οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη σαν άλλη…Μπαρτσελόνα (του Πεπ Γκουαρντιόλα) άλλαξε 39(!) πάσες χωρίς ο αντίπαλος να έρθει σε επαφή με την μπάλα!

Ο Εργοτέλης συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2 και απέναντι στην Δόξα  έδειξε το πιο…σκληρό του πρόσωπο, διασύροντας την ομάδα της Δράμας με 6-0!

Ωστόσο το απίθανο στατιστικό που σημειώθηκε στο γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου δεν είναι μόνο τα 6 τέρματα που σημείωσαν οι “κιτρινόμαυροι” αλλά το γεγονός πως πέτυχαν ένα άλλο απίστευτο νούμερο σε μία διαφορετική στατιστική!

Όλοι φυσικά θυμόμαστε την απίστευτη Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα που σάρωνε τα πάντα στο διάβα της, με κύριο στοιχείο εκείνης της ομάδας την εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας και τον όρο που έμεινε στην ιστορία “τίκι-τάκα”.

Όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Εργοτέλη με την Δόξα Δράμας, είχαν λοιπόν την ευκαιρία να δουν μία ομάδα με τόσο καλή κυκλοφορία που θα ζήλευε μέχρι και ο…Γκουαρντιόλα. Συγκεκριμένα όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο οι ποδοσφαιριστές του Ταουσιάνη δεν άλλαξαν μία-δύο πάσες χωρίς να έρθει σε επαφή με την μπάλα ο αντίπαλος αλλά…39! Ναι σωστά διαβάζετε! 39 συνεχόμενες πάσες από τους “κιτρινόμαυρους” που έδειξαν ότι εκτός από το να αμύνονται και φυσικά να σκοράρουν εξαιρετικά, μπορούν να κυκλοφορήσουν με μεγάλη ευκολία την μπάλα.

Απολαύστε την τρομερή κυκλοφορία μπάλας των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη: