«Η ευθύνη είναι δική μου και γι’ αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο γι’ αυτήν την ομάδα»

Την τελευταία του συνέντευξη τύπου ως προπονητής του ΟΦΗ παραχώρησε ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος εξήγησε πως η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή, ενώ ευχαρίστησε τους πάντες με τους οποίους συνεργάστηκε και δήλωσε πως ήταν τιμή του που βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΗ, καθώς λίγο νωρίτερα είχε υποβάλλει την παραίτηση του

Συγκεκριμένα στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Σίμος αναφέρει: «καταρχήν θα ζητήσω για πρώτη φορά την κατανόηση των δημοσιογράφων, να μην απαντήσω στα ερωτήματα που υπάρχουν. Δε νομίζω αυτή τη στιγμή ότι είναι και το πιο σημαντικό, αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα.

Ήδη έχω μιλήσει στους παίκτες και έχω και στον διευθυντή ποδοσφαίρου και στη διοίκηση μεταφέρει, πρέπει να γίνει μία αλλαγή η παραίτηση μου έχει μεταφερθεί στη διοίκηση. Θέλω να πω αυτό που είπα και στους παίκτες πραγματικά θεωρώ ότι η ομάδα έχει τις ικανότητες και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει πολύ δυνατή έτσι σαν οικογένεια έτσι όπως είμαστε και στα υπόλοιπα παιχνίδια η ομάδα θα βγει από αυτή τη δυσκολία. Είναι μία δυσκολία που μπήκαμε μόνοι μας.

ADVERTISING

Είμαι σίγουρος για το γκρουπ ότι είναι δυνατό και θα τα καταφέρει και για τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα. Δύσκολη στιγμή για μένα αλλά πραγματικά θέλω να πω ότι ήταν τιμή μου, ο σεβασμός είναι στον υπέρτατο βαθμό, να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπούση, τη διοίκηση όλη, τους παίκτες, όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν οργανισμό του ΟΦΗ και τους δημοσιογράφους.

Θέλω να κλείσω με αυτό, ότι θα δίνω όλη μου την θετικότητα, γιατί πραγματικά δέθηκα πάρα πολύ με αυτήν την ομάδα, γιατί υπάρχει ένα τρομερό δέσιμο με τις ανθρώπινες σχέσεις που έχουμε σε αυτήν την ομάδα. Η χρονιά να τελειώσει όπως πρέπει και εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου.

Η ευθύνη είναι δική μου και γι’ αυτό αυτή η αλλαγή είναι το καλύτερο γι’ αυτήν την ομάδα και ξέρω ότι θα λειτουργήσει θετικά. Ευχαριστώ τους πάντες. Τιμή μου».

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content