Οκτώ ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για τη Δαμάστα

Οκτώ ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Δαμάστα, έχοντας ρεκόρ 0-4-4 σε αυτό το διάστημα.

Σίγουρα, τα τελευταία αποτελέσματα την αδικούν, με την Δαμάστα να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, χάνοντας τις νίκες στις λεπτομέρειες και τα… βάζει με την τύχη της!

Καλό ποδόσφαιρο, δημιουργία φάσεων είναι από τα συστατικά που έχουν ξεχωρίσει φέτος, ωστόσο λείπει… κάτι για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε αυτό το διάστημα χωρίς νίκη, αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει δύο, τρεις και περισσότερες νίκες, έχοντας πολύ καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο η τελική προσπάθεια δεν είναι η επιθυμητή.

Τόσο στα ματς με τον ΑΟΤ και τον Ρωμανό αλλά και στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, δηλαδή με τους τρεις πρωτοπόρους, είχε εξαιρετική εικόνα, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει κάποιο αποτέλεσμα, χάνοντας τον έναν βαθμό στις λεπτομέρειες.

Το άκρως νεανικό σύνολο του Δημήτρη Κόκκινου αποδίδει πάντως εξαιρετικά και το μόνο που μένει είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες, με το ματς με την Τύλισο να είναι μια πρώτης της τάξεως ευκαιρία για να το πετύχει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P