Η αποστολή του Εργοτέλη ενόψει Απόλλωνα Λάρισας!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, απέναντι στον Απόλλων Λάρισας. Μάλιστα ο Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε και τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Ντουμάνης και Κόατενγκ οι οποίοι έμειναν εκτός, ενώ ο Κόλα ήταν απών από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Γιάννη Ταουσιάνη.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους: «Κατσιμήτρο, Τζελέπη, Κατσούρι, Neral, Ποζατζίδη, Σερβιλάκη, Αλεξάκη, Μαζουλουξή, Μπάτζιο, Σαρρή, Πέϊο, Μπουρσέλη, Μπουτσάκη, Appi, Τσέλιο, Κωστανάσιο, Μανουσάκη, Conraad, Πατρινό, Κοκκίνη»

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: « Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για ακόμα ένα παιχνίδι.

Ο Εργοτέλης αναμένεται αύριο να υποδεχτεί τον Απόλλωνα Λάρισας (13.45), σε μια αναμέτρηση όπου στόχος είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα και η διατήρηση της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν μικρής διάρκειας και περιελάμβανε προθέρμανση, δίτερμα και εκτελέσεις στατικών φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντουμάνης και Kwateng ενώ απών απ’ την προπόνηση παρέμεινε ο Κόλα λόγω ενοχλήσεων.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Ταουσιάνης ανακοίνωσε μάλιστα την αποστολή για το αυριανό ματς η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους: Κατσιμήτρος, Τζελέπης, Κατσούρι, Neral, Ποζατζίδης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Σαρρής, Πέϊος, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Appi, Τσέλιος, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Conraad, Πατρινός, Κοκκίνης».