Δ. Μανουσάκης: «Απ’ ότι φαίνεται δεν βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος των Ασιτών, Δημήτρης Μανουσάκης, μίλησε στην τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ, τονίζοντας πως όλοι θέλουν να είναι στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ ανέφερε πως δεν βλέπει να ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος των Ασιτών κ. Μανουσάκης, τόνισε«Eγώ θα ήθελα να πάω την κουβέντα στη προηγούμενη τηλεδιάσκεψη. Είχαμε τότε εκφέρει κάποιες απόψεις-γνώμες όλα τα σωματεία. Οι οποίες δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτές οι απόψεις που είχαμε, κατ’ εμέ είχαν λίγο παρερμηνευθεί, πως έγινε να πήγαν από τη μία οι παράγοντες και από την άλλη οι προπονητές-ποδοσφαιριστές, δεν κατάλαβα με ποιο σκεπτικό έγινε αυτό. Εμείς δηλαδή είμαστε εναντίον στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και οι προπονήσεις; Αυτό το πράγμα δεν το κατάλαβα και με στεναχώρησε πάρα πολύ.

Όλοι θέλουμε να είμαστε στους αγωνιστικούς χώρους, οι περισσότεροι έχουμε παιδιά που είναι στους αγωνιστικούς χώρους. Έχω παιδί και το βλέπω να μαραζώνει, που δεν κάνει προπόνηση τόσους μήνες, πως αυτά τα παιδιά θα επανέλθουν, σκέφτομαι τα παιδιά πάνω απ’ όλα. Μεγάλο κρίμα που δυστυχώς όπως πάει το πράγμα, αντί να βελτιώνονται τα πράγματα, αυτά χειροτερεύουν.

ADVERTISING

Απ’ ότι φαίνεται δεν βλέπω να ξεκινάει το πρωτάθλημα. Μακάρι να μπορούσε να ακολουθηθεί ένα πρωτόκολλο βάσει δεδομένων και όχι όπως αυτό των επαγγελματικών ομάδων. Θα πρέπει να βρεθεί μία λύση για τα παιδιά που μαραζώνουν. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως πάνε τα παιδιά σχολείο σε τάξη 26-27 παιδιών και να μην μπορούν να πηγαίνουν σε έναν ανοιχτό χώρο να αθληθούν, αυτό ήθελα να πω, εύχομαι υγεία σε όλους σας και εάν προκύψει κάτι στην πορεία να ξανατοποθετηθώ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.