Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Ρόδο ο Βασίλης Σηφάκης!

Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια του Διαγόρα Ρόδου, στον οποίο αγωνίζεται με μορφή δανεισμού.

Εξαιρετικές είναι οι εμφανίσεις του Βασίλη Σηφάκη με τη φανέλα του Διαγορά, με τον νεαρό γκολκίπερ να αποτελεί σταθερά έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας της Ρόδου, αλλά και συνολικά βρίσκεται ανάμεσα στους πιο σταθερούς τερματοφύλακες της κατηγορίας.

Απέναντι στην Καλαμάτα είχε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να φύγει με το διπλό από μία από τις πιο δύσκολες έδρες της Super League 2. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Β. Σηφάκης πραγματοποίησε μία σειρά μεγάλων επεμβάσεων ώστε ο Διαγόρας να «αποδράσει» με το διπλό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως με τη λήξη του αγώνα κέρδισε τα εύσημα των αντιπάλων παικτών της Καλαμάτας, οι οποίοι αναγνώρισαν την εμφάνιση του.

ADVERTISING

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ αναμφίβολα «τρίβουν» τα χέρια τους με την εικόνα που παρουσιάζει στη Ρόδο ο Βασίλης Σηφάκης, καθώς γεμάτος εμπειρίες, παραστάσεις και όντας βελτιωμένος σε όλα τα επίπεδα θα μπορούσε να επιστρέψει στο Ηράκλειο και γιατί όχι να διεκδικήσει τις ευκαιρίες του στους «ασπρόμαυρους»!

Τα σχόλια είναι κλειστά.