Συνελήφθη ο Ουί Τζο για ερωτικό βίντεο χωρίς συγκατάθεση: Του είχαν κλέψει το κινητό στην Ελλάδα

Στη σύλληψη του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο, προχώρησαν οι αρχές της Νότιας Κορέας, λόγω ερωτικού βίντεο που τράβηξε χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του.

Μεγάλος «ντόρος» έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στη Νότια Κορέα, με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο. Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, οι αρχές της Σεούλ προχώρησαν στη σύλληψη του 31χρονου επιθετικού, ο οποίος κατηγορείται φέρεται να κατηγορείται ότι τράβηξε ερωτικό βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του.

Όπως αποκαλύπτει το Μέσο «koreajoongangdaily», ο επιθετικός που αγωνίζεται στη Νόριτς με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ανακρίθηκε σχετικά με τους ισχυρισμούς πριν από μερικά 24ωρα, καθώς συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού και της διαρροής ιδιωτικών βίντεο.

ADVERTISING

Τον περασμένο Ιούνιο, ένα άγνωστο άτομο ισχυριζόταν ότι είχε δεσμό με τον Νοτιοκορεάτη και ότι ο Χουάνγκ είχε στην κατοχή του ερωτικά βίντεο τα οποία είχαν τραβηχτεί χωρίς τη συγκατάθεση της. Μάλιστα, σε μια από τις κατηγορίες κατά του 31χρονου, αναφέρεται ότι ο Νοτιοκορεάτης φορ ξεγέλασε πολλές γυναίκες για να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί του, προσποιούμενος ότι είχε σχέσεις μαζί τους.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Χουάνγκ φέρεται να ανέφερε ότι το κινητό του πελάτη του, κλάπηκε όσο ήταν στην Ελλάδα και αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Πηγή Gazzeta.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.