Σήμερα η συνάντηση των προέδρων των ομάδων της Γ Εθνικής!

Σήμερα Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 16:00 αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των προέδρων των ομάδων του Ηρακλείου του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής στο γήπεδο του Ηροδότου.

Μετά την απόφαση για επιστροφή των ομάδων της Γ Εθνικής στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των 6 προέδρων των ομάδων του Ηρακλείου της Γ Εθνικής με κεντρικό θέμα κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα ενδέχεται να επικοινωνήσουν και με προέδρους των ομάδων των άλλων νομών ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει και τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους όλων των ομάδων.

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχε σκέψη ούτως ώστε να σταλεί επιστολή προς τον Αυγενάκη και την ΓΓΑ που θα ζητούσε να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δεν βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες του ομίλου με αποτέλεσμα να μην γίνει πράξη.

Έτσι ήδη ομάδες όπως ο Ηρόδοτος ο Αλμυρός και ο Πόρος με ανακοίνωσή τους «καλωσόρισαν» την απόφαση της επιστροφής των ομάδων στις προπονήσεις.

Αναμένεται να είναι μία κρίσιμη συνάντηση καθώς θα συζητηθούν όλες οι απόψεις των ανθρώπων των ομάδων και μένει να δούμε αν θα βρεθεί αρχικά «χρυσή τομή» μεταξύ τους και στη συνέχεια αν θα «καλυφθούν» από τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content