Η UEFA ματαίωσε το φετινό Youth League, στο οποίο συμμετέχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

H εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αποφάσισε να ακυρώσει την διοργάνωση του Youth League της σεζόν 2020-21, στο οποίο συμμετέχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19!

Στην ακύρωση της φετινής διοργάνωσης του Youth League στην οποία θα συμμετείχαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προχώρησε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA.

Η αναζωπύρωση της πανδημίας σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, αλλά και οι αυστηροί ταξιδιωτικοί περιορισμοί σε πολλές εξ’ αυτών έκαναν σχεδόν αδύνατη την διεξαγωγή της διοργάνωσης, η έναρξη της οποίας είχε ήδη μετατεθεί δύο φορές.

ADVERTISING

Η UEFA βάζοντας ως προτεραιότητα την υγεία των αθλητών επέλεξε να ματαιώσει οριστικά την διοργάνωση, αφού δεν υπήρχε το περιθώριο ακόμα μιας μετάθεσης της ημερομηνίας έναρξης της.

Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες νέων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν ολόκληρο χρόνο, αφού οι εγχώριες διοργανώσεις νέων έχουν ανασταλεί μέχρι νεοτέρας.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content