Β. Νταμπράουσκας: «Κάναμε μεγάλο παιχνίδι – Είμαστε ΟΦΗ και θέλουμε να κερδίσουμε και τα 14 παιχνίδια»

Οι αναφορές του «Ντάμπρα» στη συνέντευξη τύπου μετά τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ.

Ο Λιθουανός τεχνικός είπε πως είναι ωραίο που όλοι χαμογελάνε μετά από αυτή τη μεγάλη εμφάνιση του Ομίλου. Στο τεχνικό κομμάτι τόνισε πως ήταν σημαντικό το καλό πρέσινγκ που δεν άφησε την ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι που έχει συνηθίσει. Ερωτώμενος για το αν ο ΟΦΗ μεγαλώνει ποδοσφαιρικά ο Νταμπράουσκας ανέφερε πως ο δρόμος είναι μακρύς και πως πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία στις αντιδράσεις στα καλά και τα άσχημα αποτελέσματα.

Πλέον όπως είπε ο ΟΦΗ ρίχνει το βάρος στο ματς του Κυπέλλου την ερχόμενη Δευτέρα με τα Χανιά, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, καθώς η διοργάνωση ενδιαφέρει πολύ τον Όμιλο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ωραίο να χαμογελάμε όλοι. Είναι δύσκολο να μην χαμογελάς. Συμφωνώ ότι κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, ήταν μεγάλη νίκη, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Πιστεύω τα εύσημα πρέπει να πάνε στους ποδοσφαιριστές που ήταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Παίξαμε κόντρα στην ομάδα που είχε κάνει ντάμπλ πέρυσι και είναι δύσκολο να κρατάς την μπάλα απέναντι τις, αλλά εκτελέσαμε το πλάνο μας όταν σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έδωσε εμπιστοσύνη και ήμασταν ήρεμοι και δεν μπορεί να πεις κανείς ότι έπεσε η απόδοση μας μέσα στο παιχνίδι.

Σημαντικό στοιχείο ήταν ότι είχαμε καλό πρέσινγκ και δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να ανέβει και έγινε μία διαφοροποίηση που η ΑΕΚ έκανε τις πέντε αλλαγές και η ατομική ποιότητα σε συνδυασμό ότι κουραζόμασταν εμείς διαμόρφωσε την εικόνα αυτή. Σαν ομάδα πιστεύω ότι δεν είχαμε προβλήματα και δεν επιτρέψαμε πολλά σουτ από την περιοχή. Ουσιαστικά μετά το δεύτερο γκολ μας έδωσε παραπάνω ενέργεια όπως την μπαταρία στο κινητό. Να δώσω συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας που μας ωθούν και ανατριχιάζω που το λέω ακόμα και τώρα και δείχνει ότι το γήπεδο έχει ψυχή όσο είμαστε εδώ».

Για το αν μεγαλώνει ο ΟΦΗ ποδοσφαιρικά: «Όπως έχω πει ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και για να μεγαλώσουμε πρέπει να μεγαλώσει και η νοοτροπία και σε αυτό τον δρόμο θα βρεθούν και κακοτοπιές, όμως αυτή είναι η διαδικασία και πρέπει να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι όταν χάνεις πρέπει να μην πέσεις στα τάρταρα και όταν κερδίζεις πρέπει να μην πετάς στα ουράνια, αλλά να συνεχίσεις να δουλεύεις και στις δύο περιπτώσεις και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι αντίπαλοι μας αναλύουν, όμως στο ματς με την ΑΕΚ πρέπει να παίξεις με αντεπιθέσεις και όταν παίζουμε με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο εσύ, όμως δεν είναι εύκολο.

ADVERTISING

Όπως εμείς σήμερα κερδίσαμε τον πρωταθλητή, έτσι μπορούν να το κάνουν και οι άλλοι. Μετά την συνέντευξη αυτή θα στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς με τα Χανιά για το Κύπελλο καθώς πρέπει να πάμε με συγκέντρωση στο παιχνίδι αυτό, γιατί η νίκη μας η σημερινή μπορεί να είναι παράδειγμα για αυτούς. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε συνέπεια σε αυτό που κάνουμε. Πέρυσι είχαμε επτά ματς χωρίς ήττα, φέτος έχουμε επτά ματς με μια ήττα. Είμαστε όμως ΟΦΗ και θέλουμε να κερδίσουμε και τα 14 παιχνίδια».

Τα σχόλια είναι κλειστά.