Μ. Αλμέιδα: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη τύπου, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Ματίας Αλμέιδα χαρκατήρισε δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ, ενώ είπε πως σημαντικό ρόλο έπαιξε πως η ομάδα του δέχτηκε πρώτη γκολ. Παράλληλα ανέφερε πως τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν παίξει το ρόλο τους για την κουρασμένη Ένωση.

Για το τι επηρέασε την ΑΕΚ και εμφανίστηκε τόσο κακή στο παιχνίδι: «Δεν ξέρω αν ήταν το χειρότερο παιχνίδι, είναι αλήθεια ότι κάναμε ξανά κάποια λάθη. Δεχόμαστε ένα γκολ γρήγορα και σε έναν αγωνιστικό χώρο όπως αυτόν που ο αντίπαλος παίζει καλά γνωρίζαμε ότι τα πράγματα θα γινόταν δύσκολα αν δεχόμασταν πρώτοι γκολ. Κάποιες στιγμές βρήκαμε τον δρόμο να πλησιάσουμε στο τέρμα και κάποιες φορές μπαίναμε, σε ένα ματς όχι τόσο ξεκάθαρο. Ο αντίπαλος έχει πλεονεκτήματα και εμείς πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν παίξει ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές τα δίνουν όλα και τα πόδια δεν ακολουθούν την θέληση. Ο αντίπαλος έπαιξε καλά, τόσο με την στρατηγική του.

ADVERTISING

Είχε ευστοχία όταν προσπάθησε να σουτάρει στο τέρμα και τώα μόλις έβλεπα τα νούμερα δεν αλλάζουν τίποτα και με βάση τα νούμερα είναι αυτά που συνήθως κάνουμε, 500 πάσες, 85% αποτελεσματικότητα, 12-13 σουτ στην αντίπαλη περιοχή τα οποία τα 4 πήγαν στο τέρμα. Σε ένα δύσκολο γήπεδο είχαμε την κατοχή της μπάλας και με βάση αυτά τα νούμερα παίζει παρόμοιο τρόπο που παίζει συνήθως και από την άλλη πλευρά βλέπω την αποτελεσματικότητα του αντιπάλου. Ο ΟΦΗ είχε λιγότερες πάσε,ς λιγότερες φορές έφτασε στην περιοχή μας αλλά με αποτελεσματικότητα. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βάλεις γκολ και να αποφύγεις να σου βάζουν γκολ».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο «Ναι αυτό που λέω είναι ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Γι’αυτό μίλησα και για την αποτελεσματικότητα και γι’αυτό συγχαίρω τον αντίπαλο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.