Εμ. Φοινοκαλιώτη: «Δημιουργία αναπτυξιακού πρωταθλήματος Κορασίδων U15. Ένα όραμα που παίρνει σάρκα και οστά»

Η ΕΠΣΗ έλαβε έγγραφο από την ΕΠΟ για την δήλωση συμμετοχής στον πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα U15 Κορασίδων.

Η Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη μέσα από την ΕΠΣΗ ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή τονίζοντας πως είναι ένα όραμα που παίρνει σάρκα και οστά με την δημιουργία αναπτυξιακού πρωταθλήματος κορασίδων U15.

H ανακοίνωση: «Δημιουργία αναπτυξιακού πρωταθλήματος Κορασίδων U15. Ένα όραμα που παίρνει σάρκα και οστά! Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε email από την ΕΠΟ για την δήλωση συμμετοχής στον πρώτο αναπτυξιακό πρωτάθλημα U15 Κορασίδων.

ADVERTISING

Είναι μια προσπάθεια που την είχαμε ξεκινήσει άτυπα πέρυσι, δημιουργώντας δυο άτυπες Μικτές ομάδες Κ14 κ Κ17. Μέσα στην περυσινή χρονιά, είχαμε υλοποιήσει διήμερο προεπιλογής, προπονήσεις, φιλικά καθώς και συμμετοχή στο Aegeo Cup με φιλικό ανάμεσα στην Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου με την Μικτή της ΕΠΣ Χανίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο μας κ. Νίκο Τζώρτζογλου που από την πρώτη στιγμή της πρότασης μου οχι μόνο πίστεψε σ αυτήν αλλά είχα και την απόλυτη στήριξή του. Τον Πρόεδρο τον Μικτών Ομάδων κ. Βαγγέλη Πετούση και τον αναπληρωτή Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντακη για την άψογη συνεργασία μας καθώς και τον κ. Βαγγέλη Παπαγγελή για την στήριξή του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προπονητικό team που είχα την τιμή να συνεργαστούμε. Την κα. Δανάη Σιδηρά, την κα. Μαρία Κουνάλη, την κυρία Γεωργία Τριβυζάκη και την κα. Γαβριέλα Συμεωνίδη και να τους ευχηθώ υγεία και πολλές επιτυχίες στα επόμενα βήματά τους.

ADVERTISING

Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον χορηγό μας Cacao Pastry Bakery, τον κ. Λευτέρη Καστελλάκη και τον κ. Μύρωνα Μαραγκάκη που μας στήριξε και που θα είναι και ο Μέγας χορηγός για την φετινή μας χρόνια.

Ο αθλητισμός και ειδικά το γυναικείο ποδόσφαιρο χρειάζεται την στήριξη των επαγγελματιών. Η ΕΠΣ Ηρακλείου δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα και δηλώνουμε παρόν σ’ αυτό το νέο και πολύ σημαντικό νέο εγχείρημα της ΕΠΟ με σκοπό την ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Ηρακλείου

ADVERTISING

Εμμανουέλα Φοινοκαλιώτη».

Τα σχόλια είναι κλειστά.