Νικ. Ντελία: «Όλοι μαζί ενωμένοι θα αλλάξουμε την εικόνα μας»

Να… γυρίσει τον διακόπτη και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, θέλει η ΑΕΚατσαμπά στο παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ, ένα παιχνίδι δύσκολο όπως το χαρακτήρισε ο Νικήτας Ντελία, λίγα 24ώρα πριν από τη σέντρα. 

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», μίλησε για τη μέχρι τώρα εικόνα της ΑΕΚ και το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, εκφράζοντας την πίστη του πως θα καταφέρουν να αλλάξουν την εικόνα τους, ενώ έχρισε ως φαβορί τον Ηρόδοτο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ: «ο ΠΑΝΟΜ πάντα ήταν μία ομάδα δυνατή, στην έδρα του επίσης έχει πάντα πλεονέκτημα, εμείς όμως παίζουμε για την ΑΕΚατσαμπά και θα πρέπει να πάμε και πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλουμε».

ADVERTISING

Για το κακό από άποψη αποτελεσμάτων ξεκίνημα της ΑΕΚ: «έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ μας σε σχέση με πέρυσι και η ομάδα προσπαθεί ακόμη να δέσει, έχουμε πολλούς μικρούς οι οποίοι θα βοηθήσουν αλλά χρειάζονται τον χρόνο τους. Είμαι σίγουρος πως με το σύνολο και τον προπονητή που έχουμε, έναν προπονητή που δουλεύει πολύ, θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Τι κρατάει η ΑΕΚ από τα δύο πρώτα παιχνίδια και τι πρέπει να διορθώσει για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα: «Δε νομίζω πως πρέπει να κρατήσουμε κάτι. Κάναμε αρκετά λάθη, βλέπουμε όμως μπροστά και από ‘δω και πέρα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας. Όλοι μαζί ενωμένοι και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, γιατί έχουμε ένα σύνολο με καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη σε όλους πως μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και εάν υπάρχει φαβορί για τον ίδιο: «όλες οι ομάδες νομίζω πάνω-κάτω έχουν την ίδια δυναμική. Δε νομίζω πως υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες, φαβορί όμως πιστεύω πως είναι ο Ηρόδοτος, βάσει της δυναμικής του και του ονόματός του».

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.