Έγινε πραγματικότητα το όραμα της ΕΠΣΗ για την δημιουργία πρωταθλήματος Μικτών ομάδων γυναικών!

Εδώ και αρκετούς μήνες η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου και της προέδρου της Εμμανουέλας Φοινοκαλιώτη όπως και του προέδρου της Επιτροπής Υποδομών Βαγγέλη Παπαγγελή δημιούργησε Μικτή Ομάδα Κοριτσιών.

Παράλληλα έγιναν αλλεπάλληλες επαφές με την ΕΠΟ και παρεμβάσεις από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, προκειμένου η πρωτοβουλία της ΕΠΣΗ να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα για ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων Γυναικών.

Σήμερα το όραμα της ΕΠΣΗ γίνεται πραγματικότητα, καθώς η ΕΠΟ με έγγραφό της προς όλες τις Ενώσεις ανακοινώνει την διοργάνωση του πρώτου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Κορασίδων (Μικτών Ομάδων) U15! Αυτό αποτελεί μια μεγάλη δικαίωση της Ένωσής μας!

ADVERTISING

Το έγγραφο της ΕΠΟ προς τις Ενώσεις όλης της χώρας αναφέρει τα εξής: «Παρακαλούμε πολύ όπως μας αποστείλετε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σας στην διοργάνωση του πρώτου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Κορασίδων (Μικτών Ομάδων) U15 μέχρι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023.

Εφόσον κάποια ΕΠΣ δεν μπορεί να συμπληρώσει αποδεδειγμένα ικανό αριθμό ποδοσφαιριστριών αντίστοιχης ηλικίας και δεν μπορεί να συμμετέχει, θα δοθεί η δυνατότητα σχηματισμού ομάδας μέσα από τη συνεργασία 2 Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Παρακαλείστε για τη συνεργασία με τις γυναικείες ομάδες που ανήκουν στην Ένωσή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Κορασίδων U15 θα έχουν οι αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και έχουν Δελτίο ΕΠΟ.

ADVERTISING

Ο τρόπος διεξαγωγής του εν λόγω Πρωταθλήματος θα ανακοινωθεί μετά το πέρας των Δηλώσεων Συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών κ. Κυριάκο Φύτρα.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Τα σχόλια είναι κλειστά.