Γιάννης Ταουσιάνης: «Σημαντική η συνέπεια μας στα θετικά αποτελέσματα»

Μετά την μεγάλη νίκη επί του Διαγόρα (2-0) ο προπονητής της ομάδας του Εργοτέλη με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube, σχολίασε όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιάννη Ταουσιάνη:  «Είναι πολύ σημαντική η συνέπεια μας με τα θετικά αποτελέσματα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Σήμερα το ματς είχε δυο όψεις. Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο για τριάντα λεπτά είχαμε πολύ καλή απόδοση αλλά με λίγο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, θα είχαμε κάνει περισσότερα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έβαλε περισσότερους προβληματισμούς. Πιστεύαμε ότι θα βρούμε στιγμές, γιατί υπήρχαν πολλά μέτρα στην πλάτη της άμυνας. Μέσα απο αυτές τις στιγμές πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και πήραμε τη νίκη.

Πάντα ένα γρήγορο γκολ βοηθάει. Αλλά αυτό ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα της παρουσίας της ομάδας μας στο γήπεδο. Επίσης όσο δεν δέχεσαι γκολ, αποκτάς και αυτοπεποίθηση, καθώς η αμυντική λειτουργία είναι ένα κομμάτι στο σύνολο, πάνω σε αυτά που έχουμε δουλέψει».

Ο λόγος δόθηκε στον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Σωτήρη Κοκκίνη όπου σχολίασε:

«Κάναμε ένα στραβοπάτημα στις πρώτες δύο αγωνιστικές, αλλά πιστεύω ότι ήμσταν αδικημένοι. Τώρα δικαιωνόμαστε. Για την καθημερινή σκληρή δουλειά, οι παίκτες και όλη η ομάδα. Προσωπικά θέλω να βοηθάω την ομάδα ώστε να μείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος».

Ενώ ο Κόνραντ επισήμανε: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα. Είναι σαν οικογένεια, μέσα και έξω απο το γήπεδο. Ηταν ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες.

Μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πολύ καλά, ενώ θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα».