Κρ. Κόουλμαν: «Δείξαμε σθένος και πήραμε τον βαθμό»

Ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του παιχνιδιού ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν.

Στη συνέντευξη τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων: «σήμερα γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για διάφορους λόγους. Πρώτον είχαμε έξτρα πίεση επειδή δεν είχαμε ξεκινήσει καλά όπως θα θέλαμε, έχοντας δύο ήττες και μία ισοπαλία και δεύτερον γιατί είχαμε απέναντί μας μία καλή ομάδα υψηλού επιπέδου που έχει κάνει εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα. Για παράδειγμα, έχει κερδίσει μέσα στην έδρα της και τον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Παρ’ όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος γιατί δείξαμε εξαιρετική νοοτροπία, δείξαμε σθένος και κουράγιο, είχαμε μία καλή απόδοση. Είμαι χαρούμενος και ευχαριστημένος και θα ήταν άδικο να φύγουμε με άδεια χέρια.

ADVERTISING

Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και ήταν συνολικά ένα καλό παιχνίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο από δύο καλές ομάδες με μεγάλη ένταση και ρυθμό. Συνολικά όπως θέλω να επαναλάβω είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος από τη προσπάθεια των παικτών.

Δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε στο μάξιμουμ που εγώ θέλω και υπολειπόμαστε στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης εξαιτίας της αρχής που έχουμε κάνει. Σήμερα παλέψαμε πάρα πολύ και δείξαμε εξαιρετικό κουράγιο και σθένος».

Τα σχόλια είναι κλειστά.