Ξεκινάει δοκιμαστικά για την ομάδα σάλας ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος πρωτοπορεί με τη δημιουργία ομάδα ποδοσφαίρου σάλας.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού γίνεται η πρώτη ομάδα του Ηρακλείου που θα αγωνιστεί σε πρωτάθλημα Εθνικού επιπέδου. Μάλιστα ο Ηρόδοτος προσκαλεί εν ενεργεία ποδοσφαιριστές από 17-32 ετών να δοκιμαστούν από τον προπονητή Σταύρο Μαυράκη που έχει τεράστια εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου σάλας.

Τα δοκιμαστικά θα γίνονται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή στις 20:00 στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδας ποδοσφαίρου σάλας που θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Football League τη νέα περίοδο. Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΣΑ Ηροδότου θα είναι η πρώτη που θα εκπροσωπήσει το Ηράκλειο σε Εθνικό επίπεδο.

Ο προπονητής μας με δίπλωμα ποδοσφαίρου σάλας (UEFA B’ Futsal) Σταύρος Μαυράκης με μεγάλη εμπειρία στο χώρο (από το 1997) και θητεία σε ΑΕΚ Futsal, Ηνίοχο Futsal, Καλλιθέα Futsal, Ταραχή Futsal και Αία Παλλήνης Futsal θα ξεκινήσει δοκιμαστικά για τη συγκρότηση μιας ανταγωνιστικής ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 8 το βράδυ.

Προσκαλούμε εν ενεργεία ποδοσφαιριστές από 17 – 32 ετών να δοκιμάσουν την εμπειρία σε αυτό το μαγικό χώρο και άθλημα. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν ομάδες όπως οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ, Τρίκαλα και άλλες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή Σταύρο Μαυράκη στο τηλέφωνο 6936 778060

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.