Υπέρηφανοι στον ΠΟΑ για Α. Μαυρογιαννάκη και Β. Κασσαπάκη

Υπερηφάνεια στον ΠΟΑ για τους δύο προπονητές.

Η επιμόρφωση στην ομάδα του Ατσαλένιου δεν σταμάταει ποτε. Σε αυτό το πλαίσιο, ο προπονητής του Κεραυνού και βοηθός προπονητή στον Π.Ο.Α Άρης Μαυρογιαννάκης και ο προπονητής του Ερμή Ατσαλένιου Βασίλης Κασσαπάκης, παρακολούθησαν κι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους στο ΙΕΚ Alpha sport analysis, το καλύτερο ΙΕΚ στον τομέα του!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η επιμόρφωση στον Π.Ο.Α ως γνωστόν δεν σταματάει ποτέ, αντίθετα η θέληση για εξέλιξη είναι μεγάλη και καθημερινή επιδίωξη όλων μας στην οικογένεια της ομάδας.

ADVERTISING

Σε αυτό το πλαίσιο, ο προπονητής του Κεραυνού και βοηθός προπονητή στον Π.Ο.Α Άρης Μαυρογιαννάκης και ο προπονητής του Ερμή Ατσαλένιου Βασίλης Κασσαπάκης, παρακολούθησαν κι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους στο ΙΕΚ Alpha sport analysis, το καλύτερο ΙΕΚ στον τομέα του.

Έτσι, έχουν την δυνατότητα να κάνουν match analysis, data και scouting σε αγώνες και προπονήσεις ποδοσφαίρου. Η διάρκεια του ήταν 150 ώρες, με έναρξη τον Σεπτέμβριο του 2022 και τελικές εξετάσεις τον Μάιο του 2023.

Μέσα από όλη την διαδικασία απέκτησαν τον τίτλο σπουδών και είναι σε θέση να βοηθήσουν με ισχυρά εφόδια τα τμήματα του συλλόγου μας πάνω σε αυτό, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο και την κάμερα τεχνητής νοημοσύνης Pixellot, μια επένδυση της ομάδας μας για την οποία ενημερωθήκατε αναλυτικά τις προηγούμενες ημέρες από τις επίσημες σελίδες του Π.Ο.Α σε Facebook και Instagram.
Άρη – Βασίλη συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο σας!».Click to Hide Advanced Floating Content